Ons kundige team met lokale VVD’ers wil de komende jaren Ridderkerk nog mooier, beter en veiliger maken. VVD Ridderkerk wil graag een gemeente waarin iedereen zichzelf kan zijn en mee kan doen. Inwoners en ondernemers moeten zoveel mogelijk vrij kunnen genieten, wonen en werken in onze mooie gemeente.

Dit betekent voor ons bijvoorbeeld dat er een Boa in elke wijk is voor de veiligheid. Dat er veel groen is in onze wijken en dat winkels open kunnen zijn op zondag. Én dat we ervoor zorgen dat iedere Ridderkerker hier een woning vindt.

We vinden dat Ridderkerkers slim en sterk genoeg zijn om oplossingen te bedenken voor de toekomst. Ook over heel complexe zaken zoals de energietransitie. Die moet betaalbaar zijn voor iedereen, en je moet zelf kunnen kiezen waar je je geld aan uitgeeft. Logisch, want we willen dat ook onze kinderen en kleinkinderen een goede toekomst hebben in Ridderkerk.

VVD Ridderkerk staat dus voor een veilig Ridderkerk waar je jezelf kunt zijn, en je eigen keuzes maakt. Waar we in mogelijkheden en oplossingen denken. Een Ridderkerk waar we slim en zuinig met geld en ruimte omgaan. Waar groen en groei hand in hand gaan terwijl we samen bouwen aan toekomstbestendigheid.

Kandidaten

1. Edward Piena
  2. Linda Klaver
  3. Michel Borst
  4. Timo Ringlever
  5. Paul Bakker
  6. Vincent van der Have
  7. Tessa Ketting-Huijgen
  8. Niels van Dijk
  9. Marius van der Valk
  10. Jan Visser

Lees meer over de kandidaten van de VVD(externe link).

Informatie over de kandidaten en hun persoonlijke e-mailadressen en telefoonnummers kunt u vinden op de website van VVD Ridderkerk.