De mensen van Partij 18PLUS staan met beide benen in de Ridderkerkse samenleving. Dat blijkt wel uit de grote inbreng die zij van veel Ridderkerkse inwoners en ondernemers hebben ontvangen voor het nieuwe verkiezingsprogramma. De speerpunten en de standpunten zullen dan ook zeer herkenbaar zijn; of het nu gaat over de zichtbaarheid van politie en boa’s, de lange wachttijd voor een woning of de overvolle afvalcontainers. Dit zijn slechts enkele problemen die we graag op willen lossen als we het vertrouwen krijgen van de Ridderkerkse stemmer. Naast problemen liggen er ook veel kansen in ons mooie Ridderkerk. Denk aan een Ridderkerkpas voor jongeren van 5 t/m 18 jaar met daarop een tegoed waarmee ze de jaarlijkse contributie van een Ridderkerkse sportvereniging kunnen betalen, het afschaffen van betaald straat parkeren en het toestaan van nog meer Ridderkerkse evenementen.

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen staan er weer 25 kanjers klaar om op te staan voor Ridderkerk. Zij willen de komende 4 jaar de belangen van Ridderkerkse inwoners en ondernemers vertegenwoordigen en daarbij Ridderkerk iedere dag weer een stukje mooier maken. Spreken de standpunten van Partij 18PLUS tot de verbeelding? Stem dan op 16 maart 2022 op een van onze kandidaten! Spreken de standpunten van een andere partij meer tot de verbeelding? Stem dan op die partij, breng jouw stem in ieder geval uit!

Kandidaten

23. Arjan Sterenborg
  24. Suzan van Os
  25. Jan Alderliesten

Lees meer over de kandidaten van Partij 18PLUS(externe link).

Partij 18PLUS
2980 AA Ridderkerk