Leefbaar Ridderkerk zet zich al bijna 20 jaar in voor het belang van Ridderkerk en haar inwoners! Voor de komende vier jaar kunnen we alleen met jouw steun onze speerpunten waarmaken. De speerpunten zijn onder andere de punten waar wij ons voor jou hard voor willen gaan maken. Hieronder staat een verkorte versie van onze speerpunten, maar ons uitgebreide verkiezingsprogramma kun je terugvinden op onze website(externe link).

Speerpunten

1. Ridderkerk blijft Ridderkerk
  2. Schoon, Heel en Veilig
  3. Geen vuilniszaktoerisme, afvalplan herzien
  4. Meer woningen bouwen, Ridderkerkers voorrang koop en huur
  5. Vrije keuze zondagopening winkeliers
  6. Inwoners centraal, wijkwethouders
  7. Oeververbinding blijft onbespreekbaar
  8. Maximaal inzetten op veiligheid
  9. Sporten en Bewegen centraal
  10. Oog voor natuur en klimaat

Daarnaast moeten sportverenigingen zoveel mogelijk worden ondersteund. Gaan we voor een aantrekkelijk horecaplein. Goed onderwijs in een veilige leeromgeving en verdient de bibliotheek een betere locatie!

We hebben prachtige kandidaten bereid gevonden om zich de komende vier jaar in te gaan zetten voor Leefbaar Ridderkerk. Ze staan klaar om de handen uit de mouwen te steken.

Op onze Facebook, Instagram en Twitter accounts hebben ze zich al voorgesteld. Neem gerust een kijkje. Kom je ze tegen op straat, ga gerust het gesprek met ze aan. We zijn er voor jou!

1. Karin Kayadoe
  2. Ronald Lapaer
  3. Richard Swarttouw
  4. Trudy van Nieuwenhuizen
  5. Thom Nugteren
  6. Natalya Roelofs
  7. Arie Ouwens
  8. Annemieke Kroeze
  9. Jeanette Ouwens
  10. William Mulder
  11. Arjan Nugteren
  12. Michel Ouwens
  13. Ben Neuschwander
  14. Hans van der Geest
  15. Keshia van der Geest

Lees meer over de kandidaten van Leefbaar Ridderkerk(externe link).