Echt voor Ridderkerk (EvR) is een partij waar iedereen welkom is. Wij hechten veel waarde aan contacten met inwoners en hun inbreng om Ridderkerk nog beter en mooier te maken. Dat blijkt wel uit onze ondernomen activiteiten: schoonmaakacties in alle wijken, muzikale optredens in lokale zorgcentra, evenementen en acties voor jeugd en minima, acties om Ridderkerk veiliger te maken, de vele raadsvragen die wij stelden naar aanleiding van vragen van onze inwoners. We hebben daar veel mee bereikt.

Omdat wij een lokale partij zijn, zijn wij vrij om eigen keuzes te maken, zonder van bovenaf opgelegde standpunten of samenwerkingen. Daardoor zijn wij in staat om uw inbreng en stem te laten horen in de gemeentelijke politiek. U kunt ons dus altijd aanspreken of bereiken.

EvR heeft zich de afgelopen raadsperiode ingezet om de belangen van alle Ridderkerkers te behartigen. Wij zijn van mening dat er al veel is bereikt. Niet alles ging altijd van een leien dakje of verliep altijd even soepel, maar wij hebben wél altijd onze verantwoordelijkheid genomen. En dat willen we de komende vier jaar blijven doen. Altijd in het belang van u en Ridderkerk!

Verkiezingsprogramma

Ons verkiezingsprogramma is opgesteld door goed naar u en andere inwoners te luisteren. Samen met u willen wij ook nu weer onze verantwoording nemen en onze beloftes waar maken. Hoe en wat? Lees daarvoor het verkiezingsprogramma van EvR(externe link).

Kandidaten

 1. Cora van Vliet
 2. Jim Kloos
 3. Tissa van de Wege-van der Does de Bye
 4. Emir Žigić
 5. Joey van Loon
 6. Quinten Schop
 7. Mischa Kloos
 8. Albert van de Wege
 9. Evelien Klootwijk
 10. Henk Broekhuizen
 11. Tanja Žigić-Stal
 12. Arnold Vogel
 13. Michelle Eijs
 14. Pieter van Dongen
 15. Ineke Koets
 16. Pim Tibboel

Lees meer over de kandidaten van Echt voor Ridderkerk(externe link).

Contact

Echt voor Ridderkerk
Van Schuurmanstraat 12    
2984 GE Ridderkerk

Website: www.echtvoorridderkerk.nu(externe link)

E-mail: info@echtvoorridderkerk.nu